Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

TIR 90 TBN

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
1,035 Vizionari

Publicitate

Descriere

Domeniul transporturilor rutiere este unul dintre cele mai importante în economie fiecărei țări. În România această ramură a luat amploare după 1989, cu o dezvoltare rapidă de la transportatorul din sectorul de stat la cel privat (societăți și firme înființate din 1990 până în prezent).

La ora actuală cele mai multe societăți care opereaza în domeniul transporturilor rutiere sunt cu capital privat.

Transporturile internaționale cu autovehicule se efectuează în baza legislatiei tărilor europene, a convențiilor si acordurilor internaționale asumate de România în prima parte a anilor ’90.

Mai multe firme din întreaga lume, cu tradiție în acest domeniu organizează anual târguri și expoziții în care prezintă diferite modele și prorotipuri de autocamioane. O asemenea ediție a fost organizată și la București, TIR 90 TBN, iar la începutul acestui videoclip vedem câteva dintre exponatele unor producători cu mare renume: Mercedes Benz Trucks, Mitsubishi, Volvo etc.

Dintre organizatori fac parte și firmele care produc și distribuie lubrifianți (uleiuri pentru motor, cutii de viteze, transmisii, instalații hidraulice) aflate într-o strânsă colaborare cu transportatorii.

Denumirea TBN provine de la una dintre caracteristicile esențiale ale uleiurilor auto, aceasta fiind cifra de bazicitate totală. De exemplu, un ulei de motor după un număr de kilometri efectivi va căpăta un anumit grad de aciditate, iar TBN-ul ne arată rezerva de bazicitate a uleiului pentru neutralizarea acestor acizi. TBN-ul scade permanent în cursul intervalului de schimb, bazicitatea fiind epuizată pentru neutralizarea acizilor care se formează prin ardere, din cauza căldurii intense transmise de la motor la sistemul de ungere.De aceea, uleiurile de calitate conțin obligatoriu aditivi care au rolul de a neutraliza nivelul de aciditate.

Videoclipul conține multe imagini cu autovehiculele românești fabricate la Uzina de Autocamioane Brașov (multe dintre ele folosite ca TIR-uri) precum și deplasări pe drumurile
internaționale din Grecia, țară în care transporturile rutiere de mărfuri au o contribuție însemnată din punct de vedere economic.

Taguri: tir 90 tbn

Comenteaza

RSS
Positive SSL