Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Tinu Veresezan - Supărat

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
31,044 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Tinu Vereșezan, renumitul cântăreț de muzică populară din Banat, interpretează o superbă melodie care ne face să ne simțim mândri că suntem români. Piesa are 449.931 de vizionări pe canalul de youtube.

  Autorul hit-urilor “Mândră floare trandafir” şi “Supărat”, Tinu Vereșezan se bucură de o carieră de succes, presărată cu albume, piese cunoscute în toata ţara şi sute de invitaţii la nunți.

  Și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă, mama sa fiind solistă în Ansamblul Casei de Cultură din Lipova. A început să studieze acordeonul, primit cadou de la părinţii săi, apoi pianul şi clapele. Vine dintr-o familie în care se asculta muzică zilnic și și-a lansat primul album în 1999.

  Tinu Vereșezan a lansat în cariera sa peste 10 albume, printre care: “Văd cum zboară viaţa mea”, “Cheful Muzicanţilor” – volumul 1 si 2, “La lumina soarelui”, “Prietenii de lângă mine”. Toate albumele sale au fost primite cu apreciere și căldură de către public, piesele acestuia fiind nelipsite de la petrecerile românilor.

  De-a lungul carierei sale, Tinu Vereșezan a colaborat cu mulți artiști cunoscuți: Mirela Petrean, Adriana Antoni, Cristina Turcu Preda, Stana Izbaşa, Puiu Codreanu sau Angela Rusu.

Comenteaza

RSS
Positive SSL