Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Tinu Veresezan - Sa fii om e lucru mare

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
2,555 Vizionari

Publicitate

Descriere

Tinu Veresezanu este unul din artiştii tinereţii noastre a tuturor. Oare cine nu a auzit de hiturile care l-au şi făcut celebru, cum ar fi: „Mândră floare trandafir” sau „Supărat”? Nu cred să fie mulţi cei care nu ar fi fredonat măcar o dată în viaţă măcar una din cele două melodii ale lui Tinu.

Tinu Veresezanu este un artist îndrăgit de români şi nu numai, datorită faptului că este o fire deschisă, plăcută, modest şi plin de dăruire în tot ceea ce face el ca artist şi persoană în viaţa de zi cu zi.

Tinu a fost mereu înconjurat de muzica populară, deoarece atât mama sa, cât şi tatăl său au fost artişti iubitori de folclor şi frumos. Mama lui tinu a fost solistă în Ansamblul Lipova, unde el, copil fiind, o însoţea peste tot unde mergea aceasta, insuflându-i în acest fel iubirea şi pasiunea constantă faţă de muzică, obiceiuri şi tradiţii.

A început să studieze muzica ca instrumentist la acordeon, instrument pe care l-a primit cadou de la părinții săi, iar mai apoi, a încercat pianul și clapele.

Tinu a ajuns să își lanseze primul album în anul 1999. A lansat de atunci mai mult de 10 albume din care amintim: „Văd cum zboară viața mea”, „Cheful Muzicanților” – volumul 1 si 2, „La lumina soarelui”, „Prietenii de lângă mine”. Toate albumele lansate de către Tinu Veresezan au fost primite cu multă căldurp şi drag de către fanii săi fideli, dar şi de către mulţi alţi români iubitori ai genului său muzical. Tinu nu cântă doar muzică populară foarte frumos, dar poate interpreta cu succes romanţe şi muzică uşoară şi de petrecere şi voie bună.

Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate melodii lansate de către lansată de Tinu Veresezan este intitulată „Să fii om e lucru mare” melodie pe care vă invităm să o audiaţi, bucurându-vă de melodicul ei care poartă semnătura interpretului în fiecare notă muzicală.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL