Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Tinu Veresezan - Padurea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
197 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cine nu a auzit melodia care în foarte scurt timp devenise un adevărat hit „Mândra floare trandafir” și „Supărat” a artistului Tinu Veresezanu.

Tinu a fost practic propulsat  în cariera sa de artist şi interpret de aceste hituri, bucurându-se la momentul actual de o carieră foarte furmoasă, încununată de multe spectacole atât în ţară, cât şi peste hotare şi de colaborări deosebite cu artişti din toate domeniile muzicale.

Tinu Veresezan a moştenit pasiunea pentru muzică şi frumos, de la mama sa, care a fost solistă a Ansamblului Lipova, iar el, copil fiind, o însoţea peste tot unde ea era. Acest lucru, i-a băgat practic în sânge dorinţa de a deveni şi el un solist de muzică populară, un artist care să dea frumos mai departe tradiţiile, muzica şi folclorul românesc.

A început să studieze muzica ca instrumentist la acordeon, instrument pe care l-a primit cadou de la părinții săi, iar mai apoi, a încercat pianul și clapele.

Tinu a ajuns să își lanseze primul album în anul 1999. A lansat de atunci mai mult de 10 albume din care amintim: „Văd cum zboară viața mea”, „Cheful Muzicanților” – volumul 1 si 2, „La lumina soarelui”, „Prietenii de lângă mine”. Toate albumele sale au fost primite cu mult drag și emoție de public, Tinu fiind un artist nu doar renumit, dar foarte îndrăgit de oameni, deoarece aceștia se regăsesc în toate piesele interpretate de el. Faptul că în familia sa muzica populară a fost mai mult decât o pasiune sau o profesie, l-a ajutat mereu să fie cu un pas înaintea colegilor săi în tot ceea ce şi-a propus.

Cea mai recentă melodie lansată de Tinu Veresezan este intitulată „Pădurea”, melodie pe care vă invităm să o audiaţi şi să vă bucuraţi de ritmurile bănăţene cu care suntem deja atât de obişnuiţi.

Comenteaza

RSS
Positive SSL