Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Tinu Veresezan - Floare bătută de rouă - VIDEO

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
10,245 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cine nu a auzit melodia devenită hit „Mândra floare trandafir” și „Supărat” a artistului Tinu Veresezan? Un artist cu voce plină de căldură, de frumusețe, melodioasă și care îți leagănă simțurile.

Tinu a fost propulsat practic în carieră de aceste hituri, bucurându-se la momentul actual de o carieră foarte furmoasă, plină de realizări, spectacole, fani, o carieră în care a adunat multe albume cu piese care sunt recunoscute în toată țara.

Tinu Veresezan povestește despre faptul că pasiunea, dedicarea și iubirea fațpă de muzică, a moștenit-o de la mama sa, încă de mic copil, aceasta fiind solistă la Ansamblul Casei de Cultură din Lipova, unde el o însoțea peste tot, chiar și la spectacole.

Publicitate

A început să studieze muzica ca instrumentist la acordeon, primit cadou de la părinții săi, iar mai apoi la pian și clape. Venind dintr-o familie în care zilnic se ascultă muzică populară, în care muzica a fost mai mult decât o meserie, dedicându-se la rândul său cu tot sufletul muzicii, Tinu a ajuns să își lanseze primul album în anul 1999. A lansat de atunci mai mult de 10 albume din care amintim: „Văd cum zboară viața mea”, „Cheful Muzicanților” – volumul 1 si 2, „La lumina soarelui”, „Prietenii de lângă mine”. Toate albumele sale au fost primite cu mult drag și emoție de public, Tinu fiind un artist nu doar renumit, dar foarte îndrăgit de oameni, deoarece aceștia se regăsesc în toate piesele interpretate de el.

Cel mai recent album lansat de Tinu Veresezan este intitulat „Au înnebunit vecinii”, iar cea mai recentă melodie lansată în mai 2018 este „Floare bătură de rouă”.

Publicitate

Comenteaza

RSS
Positive SSL