Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Tinu Vereșezan & Andra Nedișan - Zâmbetul tău

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Etno
1,524 Vizionari

Publicitate

Descriere

O nouă colaborare de succes ce poartă un nume minunat: “Zâmbetul tău”, nu putea fi interpretată decât de doi artiști pe măsură: Tinu Vereșezan și Andra Nedișan. Melodia și textul au fost compuse de Vali Doagă, orchestrația îi aparține lui Raul Uncu, iar de video s-a ocupat Emanuel Pavel.
Andra Nedișan, deși este foarte tânără, a reușit să intre rapid în sufletele tuturor, fiind înzestrată cu un talent deosebit. S-a născut pe data de 7 decembrie 1988 în județul Sălaj și și-a lansat primul album la vârsta de doar 14 ani. A urmat cursurile Liceului

Publicitate

de Muzică din Zalău, apoi a absolvit Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. A participat la foarte multe concursuri, a avut colaborări într-un număr mare, dar a cochetat și cu televiziunea, prin participarea la celebra emisiune prezentată de Andreea Marin, “Surprize – surprize”.
Tinu Vereșezan este un cântăreț de muzică populară din zona Banatului și are în spate zeci de piese lansate. A moștenit talentul de la mama sa, aceasta fiind solistă a Ansamblului Casei de Cultură din Lipova. Primul său album a fost lansat la sfârșitul anilor 90, altele mai cunoscute fiind: “Cheful Muzicanților – volumul 1 și 2”, “La lumina soarelui”, “Prietenii de lângă mine” etc.

Publicitate

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL