Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Teste de franare - camioane Volvo

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
397 Vizionari

Publicitate

Descriere

Firma de autocamioane și autotractoare “Volvo” a ajuns în ultimul timp la performanțe deosebite privind eficiența sistemului defrânare.
O demonstrație practică este înregistrată în acest videoclip în care testele de frânare au fost efectuat pe TIR-uri VOLVO FH 540 de 40 de tone, fără conducători auto.Totuși, eficiența este
garantată până la viteze de deplasare de 60 de km.
Sistemul de frânare de urgenţă autonom acționează la timp fiind sesizat de senzorii de distanță.Testele au fost realizate pe un carosabil umed, mai întâi pentru frânarea față de o mașină staționată apoi față de un autovehicul în deplasare.


În general, frânare automată funcţionează la viteze mai scăzute având în vedere gabaritul TIR-urilor.De remarcat este și faptul că testările nu au avut loc în trafic pentru a elimina riscurile uneicoliziuni.
“Volvo” și-a extins producţia de camioane şi în China ca urmare a parteneriatului încheiat cu firma Dongfeng.Pentru acest brand, suedezii au 45% din acțiunile  Dongfeng Vehicule Comerciale (DFCV).
La ora actuală, China este cea mai mare piaţă din lume pentru camioane grele, echivalentă cu cea din Europa şi America de Nord la un loc.
Firma “Volvo” este concurată în producția de autocamioane de firma “Damler AG” din Germania care rămâne un alt mareproducător la nivel mondial.

Comenteaza

RSS
Positive SSL