Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Rețetă desert: Tartă rustică cu piersici(video)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Retete Video
2,114 Vizionari

Publicitate

Descriere

Un desert delicios și aromat.
Ingrediente: 150g de zahăr, 4 ouă, 400g de făină, 100ml de lapte, 200g de unt la temperatura camerei, un pliculeț de praf de copt, esență de vanilie, 3 linguri de miere, 1Kg de piersici, puțină zeamă de lămâie și un praf de sare.
Mod de preparare:
- Pentru început, tăiem piersicile feliuțe într-un castron încăpător, adăugăm peste ele zeama de la o jumătate de lămâie, apoi le lăsăm de-o parte.
- Într-un bol, punem untul moale, presărăm puțină sare, apoi mixăm, adăugând alternativ zahărul și ouăle - putin zahăr, apoi un ou și așa mai departe.

Publicitate

- Peste compoziția obținută, adăugăm, alternând, făina - amestecata în prealabil cu praful de copt - și laptele, mixând întruna - este bine să terminăm cu făina. Tot acum se adaugă și esența de vanilie.
- Aluatul obținut, se pune într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt, apoi nivelăm bine cu o spatulă.
- După aceea, așezăm fructele pe toată suprafața - le apăsăm ușor -, iar pe deasupra lor punem miere.
- Dăm tava la cuptor - preîncălzit la 180 grade -, pentru aproximativ 40 minute.
Prăjitura se pudrează cu zahăr pudră pe deasupra.
Poftă bună!

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL