Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Talisman - Singur

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Rock Slagăre Vechi Româneşti
2,366 Vizionari

Publicitate

Descriere

Grupul Talisman a fost înființat în anul 1996.Din componența sa au făcut parte inițial soliștii Alin Oprea și Tavi Colen care anterior au cântat cu formația Sin în perioada 1992-1994.
Inițial  cei doi cântau în spectacole și concerte pe negativele pieselor și totul a fost OK mult timp.
Melodia lor cea mai bună, cu cel mai mare succes din repertoriul grupului a fost “Atât de singur”, piesă clasată pe primul loc în toate topurile în anii 1997-1998.
În anul 1997, Talisman a câștigat  Premiul de popularitate la “Festivalul Cântecului de Dragoste” după care a lansat superba melodie “Atât de singur” care a deschis calea succesului pentru cei doi cântăreți.

Doi ani mai târziu, Talisman devine cea mai bună Formație Pop Rock fiind premiată de  “Expres Muzical 1999”.
O perioadă benefică pentru Alin și Tavi a fost colaborarea cu legendarul grup Phoenix.Împreună au editat single-ul “Ora Hora”.Grupul Talisman a mai realizat albumele “De ziua ta” (2000), „Talisman live” audio și video (2001), „Balade” (2003) și „La prima vedere” (2004).
Din păcate, în 2006, după ce au sărbătorit împlinirea a zece ani de activitate, Alin Oprea și Tavi Colen au decis  să se despartă și să-și continue cariera separat.
Alin Oprea a rămas liderul grupului Talisman pe care l-a reînființat, fiind acompaniat în prezent de cinci instrumentiști, iar Tavi a înființat trupa Tavi Colen Band în care a fost cooptată ca solistă și Emma Ștefan.

Comenteaza

RSS
Positive SSL