Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Tabloul de bord la Renault premium T

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
2,474 Vizionari

Publicitate

Descriere

Panoul de bord al unui autocamion Renault Premium T este în general simplu și ușor de accesat.
În acest videoclip, un șofer de cursă lungă face o prezentare pentru un autovehicul fabricat în 2014, echipat cu motor de 480 CP, normă de poluare Euro 6.
În partea stângă-jos sunt indicatoarele pentru temperatura lichidului de răcire,pentru presiunea aerului în instalația de frânare și pentru nivelul de carburant.
Pe afișajul electronic apar datele din șase submeniuri care pot fi accesate în funcție de parametri pe care vreți să-i analizați.
Un meniu are data/ziua, erorile care apar în ziua respec
tivă privind defecțiunile curente.În altul sunt afișați kilometri care pot fi efectuați cu cantitatea de combustibil rămasă, consumul instataneu în trafic, presiunea și temperatura uleiului din motor, tensiunea din acumulatori, diagrama tahograf (timpii de conducere, kilometri parcurși zilnic pe ore) și multe alte informații utile.
Dacă vreți să cuplați sateliții la diferențial, intrați în meniul numărul 4.Panoul de bord are și funcția de temporizare a instalației de climatizare, de acționare a sistemului de încălzire a habitaclului tip sirocco,a instalației de ventilare și recirculare a aerului.
Ca orice autocamion din generațiile noi, Renault Premium T este dotat cu sisteme multiple de reglare a volanului, a scaunului de la postul de conducere având și funcția de pilot automat care poate fi selectată la viteza dorită.
Informații utile apar în calculatorul de bord și pentru încărcarea și repartizarea sarcinii pe fiecare punte a autovehicului trăgător și a semiremorcii auto indiferent dacă trenul rutier are încărcătură sau nu.

Comenteaza

RSS
Positive SSL