Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Ştiai asta despre persoanele cu OCHII CĂPRUI? Vezi ce spun cercetătorii!

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Interesant
25,003 Vizionari

Publicitate

Descriere

Ochii căprui sunt întâlniți cel mai des la majoritatea oersoanelor, în întreaga lume.Cu toate acestea, culoarea lor ascunde unele particularități despre care puteți afla multe lucruri în acest videoclip.

Bărbații cu ochi căprui sunt mai serioși și de încredere față de cei cu ochii verzi sau albaștri.În general te poți baza mai mult pe ei și poți avea încredere în promisiunile lor.Totuși, aceste persoane pot fi mai ușor de intimidat și de dominat din punct de vedere emoțional sau sentimental.

În urmă cu mii de ani, toți oamenii aveau ochii căprui, diferențiați prin nuanțe mai închise sau mai deschise.Dacă aveți ochii căprui-închis, înseamnă că sunteți mai descurcăreți, mai prietenoși și mai practici decât ceilalți, aveți mai multă energie și înclinații spre sport.

De asemenea, persoanele cu ochii de culoare închisă (căprui închis sau negri) au aptitudini fizice mai bune din naștere în comparație cu cei care au ochii albaștri sau verzi, dar în schimb au o rezistență mai scăzută la consumul de alcool.

Cercetătorii au descoperit că ochii căprui sunt de fapt albaștri, acoperiți de pigmenți de culoare maro.

Femeile cu ochii căprui sunt mai afectuoase și luptă până la sacrificiu pentru copiii lor și pentru familie.

Comenteaza

RSS
Positive SSL