Muzica populara - e-neatza.ro

Steliana Sima - Lume, pentru tine cant

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
2,631 Vizionari

Publicitate

Descriere

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima este una din vocile muzicii populare ajunsă la deplina maturitate artistică și creatoare. Melodia ”Lume pentru tine cânt” este o melodie care poate fi trecută în rândul melodiilor cu valoare de testament artistic. Artista Steliana Sima transmite mesajul artistului ajuns la maturitate, care consideră că și-a făcut datoria față de lumea în care a trăit și s-a format. Un artist preia folclorul de la înaintași, îl cultivă, îl cântă, aduce propria sa contribuție și îl transmite mai departe urmașilor.

În foarte multe cazuri artiștii populari au fost alături de oamenii în mijlocul cărora au trăit, în momente de criză profundă, apelul la folclor fiind un adevărat apel la regenerare și reconstrucție națională.

Vocea artistei Stelianei Sima este una dintre cele mai apreciate astăzi în România. Videoclipul este foarte bine realizat, sunetul este în concordanță cu vocea artistei Steliana Sima. Filmarea este foarte bine realizată, cadrul fiind un interior de casă tradițională, artista stând în fața unei ferestre pe pervazul căreia se află vase tradiționale și icoane ortodoxe, fiindcă folclorul românesc este puternic influențat de credința predominantă în România, credința ortodoxă, iar majoritatea cântecelor transmit mesaje în care se regăsesc valorile creștine.

Cântăreața de muzică populară Steliana Sima a abordat mai multe genuri folclorice, dar vocea sa se potrivește cel mai bine cu melodiile care transmit un mesaj. Ea dă dovada talentului său de excepție arătând că este un artist complet, cu o foarte mare popularitate în rândul publicului de toate vârstele și din toate categoriile sociale.

Comenteaza

RSS
Positive SSL