Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Stela Popescu şi Benone Sinulescu - Dă-mi, mândruţo, gura ta (Arhiva TVR)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Emisiuni TV Populară
17,312 Vizionari

Publicitate

Descriere

Videoclipul de mai sus este o înregistrare mai veche a unui duet de remember, extras dintr-un colaj de emisiuni de divertisment, preluate din arhiva televiziunii naționale TVR, cu ocazia Revelionului, în anul 2016.

Colaborarea dintre Stela Popescu (actriță) și BenoneSinulescu (solist de folclor) este una inedită, iar acest lucru este evident din scenografia videoclipului, care constituie un fragment din emisiunea "Gala umorului" și unde aproape că nici nu se observă diferențele de nuanță între formarea de specialitate a celor doi.

Stela Popescu urmează cursurile Institutului de Artă teatrală și Cinematografică din Brașov, urmând ca activitatea sa artistică să-și pună pecetea definitiv (prin multiplele spectacole susținute), în cadrul mai multor instituții de teatru din România (Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", Teatrul de Comedie) și prin colaborarea cu Radiodifuziunea Română.

 

Benone Sinulescu se bucură, și el, de atenția publicului, ca un solist foarte dedicat de muzică populară românească, care a încântat generații la rând cu interpretările sale de succes, dintre care spicuim doar câteva titluri: "Rămâi, mândruțo, cu bine" (1974), "La căsuța cu pridvor" (2000), "Roata vieții" (2002) sau "Tinerețe trecătoare" (2011).

Videoclipul - "Dă-mi, mâdruțo, gura ta"- este încărcat pe canalul youtube al TVR, înființat în 2012 și dedicat știrilor, emisiunilor și filmelor/serialelor de televiziune, transmise de-a lungul timpului.

TVR rămâne, și azi, cea mai importantă televiziune din România, prin acoperirea pe care o are și prin afilierea la diverse organisme internaționale, cum ar fi: EBU - Uniunea Europeană de Radioteleviziune (din 1993), CIRCOM REGIONAL - Asociaţia Televiziunilor Publice Regionale din Europa (din 1980) sau BALTIC MEDIA CENTER (din 2000).

Comenteaza

RSS
Positive SSL