Muzica populara - e-neatza.ro

Ştefan Iordache feat. Sanda Ladoşi - Eu vreau să-ţi spun că te ador

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
7,757 Vizionari

Descriere

 Ștefan Iordache și Sanda Ladoși constituie unul dintre cele mai îndrăgite cupluri muzicale, de pe scena muzicală românească, ale căror duete ne-au încântat și o fac în continuare, prin intermediul înregistrărilor rămase, având în vedere că regretatul actor doljean ne-a părăsit, fizic, în 2008.

 Cele mai cunoscute melodii, cântate de către cei doi artiști, Ștefan Iordache și Sanda Ladoși sunt, după cum urmează: "În noi visează un copil", "Il est tard de partir", "Și între noi mai e un pas" sau "Nu mă iubi", toate fiind compoziții semnate Dan Iagnov.

 Sanda Ladoși cântă pentru prima oară, în copilărie, în corul școlii (la numai 7 ani), ulterior luând lecții de pian și chitară. Talentul său este, însă, recunoscut în cadrul Festivalului "Cântarea României" (locul I pe țară) și apoi, la Festivalul Mamaia (1988), unde obține locul I, la secțiunea "Interpretare".

 Ștefan Iordache este la fel de apreciat, pentru șarmul lui personal și pentru interpretările solo, dintre care sunt de amintit măcar câteva, cum ar fi: "De vei veni", "De câte ori pe înserat", "Nu știam că te iubesc atât de mult", "Ah, femeia!" sau "Ți-am dăruit o floare".

 Interpretarea în duetul amintit- "Eu vreau să-ți spun că te ador" - obține locul III, la secțiunea de "Creație", la Festivalul Mamaia, în 1995, pe un text compus de Eugen Rotaru.

 Videoclipul de mai sus este încărcat pe canalul youtube"Tony Barbu", inițiat în 2011 și dedicat muzicii romantice, din toate timpurile. Astfel, pe același canal, vom regăsi și alți artiști cunoscuți, cum ar fi: Frank Sinatra, Boris Gardiner, Big Mountain, Phoenix sau Joe Cocker.

Comenteaza

RSS
Positive SSL