Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Sorinel de la Plopeni - Am o dambla la viaţa mea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
8,771 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Videoclipul intitulat "Am o dambla la viața mea" este o înregistrare a unei melodii interpretate de către unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică de petrecere, manele, sărbe și hore, din România - Sorinel de la Plopeni.

 În general, datele despre artiștii de manele sunt extrem de vagi, având în vedere faptul că aceștia își dedică activitatea, în special, cântărilor pe la diverse evenimente sau ocazii, cu un caracter personal (nunți, botezuri sau aniversări).

 Astfel, iubitorii de acest gen muzical pot găsi informații suplimentare, privind discografia și datele de contact ale solistului, în vederea programării pentru concerte live - pe adresa de facebook a acestuia, care îi servește drept pagină oficială:

https://www.facebook.com/SorineldelaPlopeniHIT/

Interpretarea de mai sus se găsește încărcată pe canalul youtube "zestreadinbaragan", inițiat în 2010 și dedicat diverselor manifestări culturale și muzicale, specifice zonei din Bărăgan.

 În acest sens, regăsim aici, în special, doine sau alte cântece ale ansamblului "Doina Bărăganului", din Slobozia, precum și alte videoclipuri cu caracter specific (colinde, petreceri de Revelion), de la petreceri organizate în Brăila și nu numai.

 Dintre cele mai cunoscute albume editate, până în prezent, de către Sorinel de la Plopeni, se impun a fi menționate măcar câteva titluri, cum ar fi: "Hoinar prin viață" (2015), "Anii din viață" (2016) sau "Părinții mei. Hore, sârbe" (2017).

Comenteaza

RSS
Positive SSL