Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Soferita din Texas explica cum sa obtii licenta de transport

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
382 Vizionari

Publicitate

Descriere

O tânără din SUA se adresează celor care doresc să obțină licența de transport pentru atuovehicule grele (autocamioane și autotrenuri).Viitorii camionagii se pot înscrie la o școală de șoferi din localitatea Allen, statul Texas.

Spre deosebire de alte școli cu durata cursurilor de o lună, pentru care americanii plătesc 1050 de dolari, școala CDL Truck Rental Texas face cursuri intensive cu durata de cinci zile, iar mijlocul de transport este asigurat pentru orele de conducere,contra sumei de 250 de dolari.

Cei care doresc să facă ore suplimentare, pot închiria autocamioanele respective.
Tânăra Tenna Crown este șoferiță cu licență și ne invită să o urmărim în parcurs.Ea conduce moderat un autotractor de fabricație americană, dotat cu transmisie automată.

Nefiind o cutie de viteze manuală, conducerea autovehiculului se face mai comod, folosind doar două pedale (accelerație și frână) iar ambreiajul hidraulic asigură reglarea automata a vitezei în funcție de turația motorului și de debitul la pompa de presiune din carcasa cutiei de viteze.

Așa se explică ușurința cu care pot fi conduse asemenea autocamioane mari și de către femei sexy și delicate.

Majoritatea autocamioanelor din SUA au în dotare cutii de viteze automate care sunt foarte eficiente pentru autovehiculele de tonaj
mare.

În acest videoclip, Tenna a parcurs traseul pe care viitorii șoferi de camioane îl vor urma la examen și a dat câteva explicații despre programul de instruire.

Comenteaza

RSS
Positive SSL