Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Smiley & Feli - Vals

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
1,017 Vizionari

Publicitate

Descriere

Piesa „Vals” face parte din cel mai recent album semnat Smiley –„Confesiune”, lansat în anul aniversar #Smiley1 și conține 13 piese: „De unde vii la ora asta?”, „Flori de plastic”, „Îndragostit”, „Domnu’ Smiley”, „RARA”(feat. Juno), „O altă Ea”, „Insomnii”, „Să-mi fie vară”, „Ce mă fac cu tine de azi?”, „Pierdut printre femei”, „Vals”, „O poveste” şi „Confesiune”.
„Vals” este o melodie interpretată de către Smiley și Fely, într-un emoționant și remarcabil duet care transformă piesa într-o adevărată poveste care ne intră direct la inimă.
Cei doi, au început de ceva vreme o colaborare frumoasă, despre care tabloidurile spun că ar fi chiar mai mult decât o colaborare scenică și vocală.
Pe Smiley, toți îl cunoaștem și îl iubim, deoarece Andrei Tiberiu Maria, pe numele său real, a reușit să ne cucerească prin simplitatea, naturalețea, stilul său personal fascinant, deschis și talentul muzical. El s-a născut la Pitești, în 1983 pe data de 27 iulie și ni-l amintim cel mai bine de pe vremea când făcea parte din trupa Simplu.

 

În 2008, Smiley hotărăște să pornească de unul singur pe poteca lumii muzicale până pe cele mai recunoascute scene artistice cu albuml „În lipsa mea”. De atunci, Smiley ne-a cucerit prin numeroase colaborări, prin muzica sa unică, prin amprenta caracterului său asupra fiecărei melodii, album sau prestații.
Fely, nu este alta decât Feli Donose, care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României  în anul 2012, actualmente ea fiind atât cântăreață cât și compozitoare.
Debutul lui Fely pe scena muzicală, a avut loc în adolescența sa, când a fost atât vocea, cât și compozitoarea trupei pop-rock, Aliens. Fely a colaborat cu Dj Phantom, Grasu XXL, Puya și Guess Who.
Din 2014, Fely se alătură echipei HaHaHa Production și înecepe să lucreze la propriile sale proiecte, lansând de atunci mai multe piese și făcându-se tot mai cunoscută și iubită de fani și public prin vocea și timbrul său special, personalitate și firescul ei.Comenteaza

RSS
Positive SSL