Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Simona Dinescu - La cine-ți vrea rău, să faci bine

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
19,291 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cântăreața de pe meleaguri dâmbovițene reușește să îmbine cu succes muzica populară cu activitatea în domeniul medical. Deși nu face parte dintr-un ansamblu artistic, artista nu duce lipsă de invitații la spectacole sau alte evenimente artistice.

 A cântat din copilărie, iar primele cântece le-a învăţat acasă, de la mama sa. Este pasionată de portul popular specific zonei în care s-a născut. Deși când a debutat își împrumuta costumele, în prezent, artista are în garderobă peste 50 de costume naționale. 

 A participat la numeroase concursuri: Festivalul „Dan Moisescu ” de la Constanţa, festivalul „Ghiocelul ” de la Târgovişte şi „Marele Premiu Radio” de la Turnu Măgurele.

 Printre artiștii pe care îi admiră, Ion Dolănescu rămâne un model de urmat. Maestrul de la Perşinari a fost unul dintre cei care au remarcat-o, ocupând un loc de cinste în amintirea sa. „Am multe modele de artişti, dar nu pot să nu îl amintesc pe maestrul Ion Dolănescu pe care am avut ocazia să îl admir, copil fiind, pe scenă unde îl vedeam. Ulterior a apucat să mă cunoască şi să mă felicite pentru ceea ce fac".

Comenteaza

RSS
Positive SSL