Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Simona Costin - Astăzi sunt mireasă - E-neatza.ro

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
5,977 Vizionari

Publicitate

Descriere

Bihorul, asemeni celorlalte regiuni ale României, a dăruit scenei muzicii populare românști, artiști de mare marcă și autenticitate. Printre artiștii tineri ai zonei, o vom scoate în evidență astăzi, pe Simona Costin, o solistă care s-a născut în leagănul folclorului, a crescut pe vrațele acestuia și i s-a dedicat de mică, fiind fiica renumitei interprete, Feilicia Costin.  O solistă deosebit de frumoasă, de la suflet la trup, cu cosițe blonde de Cosânzeană, cu zâmbetul mereu aranjat pe buze și cu suflet frumos, Simona Costin a făcut cunoștință cu scena muzicii populare de când era mică și o însoțea pe mama ei.


Felicia Costin, i-a fost leagăn, aripi și iubire! De când a auzit-o prima oară cântând, a știut că asta trebuie și ea să facă, deoarece visul mamei, era și visul ei. Visul Simonei a fost întotdeauna acela de a deveni o artistă consacrată și iubită de către public, căruia i se dedică, încercând mereu să abordeze melodii noi și să o depășească pe mama ei în cântec.  Cu pași repezi, Simona Costin și-a croit drum pe scenă, devenind un simbol al generației tinere din cântecul bihorea, devenid și solist profesionist la Ansamblul Profesionist Crişana din Oradea.
Melodia „Astăzi sunt mireasă” , a fost lansată în aprilie 2018 și cu siguranță va deveni una din melodiile preferate de dumneavoastră.

Comenteaza

RSS
Positive SSL