Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Scorpions - Scorpions: Forever And A Day (Trailer)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină Rock
2,548 Vizionari

Publicitate

Descriere

„Forever And A Day” este un film documentar cu piesele aferente, despre istoria celui mai vechi grup de muzică hard rock din Germania, numit „Scorpions”.
În anul 2010 după ce au susținut mai multe concerte în Europa, membrii trupei au declarat fanilor că se vor retrage după 45 de ani de carieră.
Dar fanii nu i-au lăsat iar obișnuința de a cânta a fost mult mai puternică decât dorința de a pune capăt activității artistice.

Au mai trecut cinci ani și pentru că vârsta nu iartă pe nimeni, cei de la „Scorpions” au sărbătorit 50 de ani în slujba muzicii rock și au declarat că de data aceasta, toate concertele pe care le vor susține în 2016 vor fi „de adio”.
Așa a fost și concertul de la București din luna iulie a acestui an, un adevărat spectacol de rămas bun.
Sute de fani au cântat împreună cu trupa germană melodii celebre cu care formația „Scorpions”  a intrat în istoria rock-ului.
Au fost și piese noi de pe albumul "Return To Forever" din 2015, ultimul pe care trupa din Germania l-a editat înaintea retragerii.
Iubitorii rock-ului și-au amintit de "Going Out With A Bang", "We Built This House" dar și de melodia care rămâne o baladă modernă în muzica rock actuală, "Wind Of Change".

Comenteaza

RSS
Positive SSL