Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Scorpions - Loving You Sunday Morning (Live In Munich)

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină Rock
2,017 Vizionari

Publicitate

Descriere

În anul 1979 cei de la „Scorpions” lansau melodia „Loving You Sunday Morning”, care a fost înregistrată pe albumul de studio „Lovedrive”.
Alte înregistrări ale acestei piese sunt din concertele live, așa cum a fost cel de la Munchen din 2012, organizat  după ce membrii trupei germane anunțaseră că vor să se retragă din viața artistică.
Este o melodie ritmată și cu toate că are accente de hard-rock, conține și schimbări de ritm care o fac mai atractivă.

„Loving You Sunday Morning” a fost cântată și în România în decembrie 2013 la Pavilionul Romexpo, când formația „Scorpions” a ajuns la București după un turneu care a străbătut mai multe țări nord-est europene: Finlanda, Lituania, Estonia, Rusia și Ucraina.
Turneul realizat atunci s-a numit „Rock ‘N’ Roll Forever” și se credea că veteranii trupei se vor retrage fiindcă e greu să mai poți cânta hard și heavy metal rock la aproape 60 de ani.
Acest lucru s-a întâmplat până la urmă abia în 2016 iar „Scorpions” rămâne una dintre cele mai longevive formații de muzică rock din întreaga lume. În Germania, trupa este considerată o adevărată legendă și nimeni nu poate ști dacă va mai exista un alt grup de rockeri capabili să egaleze această performanță deosebită .

Comenteaza

RSS
Positive SSL