Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Scorpions - Can't Get Enough

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Muzică Veche Străină Rock
4,760 Vizionari

Publicitate

Descriere

O altă piesă bună a celor de la “Scorpions” este “Can’t Get Enough” (Nu-mi este de ajuns).Melodia face parte din albumul “Wild World-Live” din 1985.
În această piesă, trupa face referire la importanța muzicii rock în viața unui fan.Ideea este că omul pasionat de muzica rock are nevoie de ritmul hard și de sunetele de chitară în fiecare zi, nu de bani și de avere pentru a putea trăi.
  Totuși, albumul acesta nu a avut la început un succes răsunător așa cum își doreau cei de la “Scorpions”.

   Cea mai bună clasare a fost pe locul 10 în Topul 20 din Marea Britanie și locul 4 în Germania. Acest album este de fapt o selecție de piese cântate „live” și inregistrate în mai multe concerte din 1984 și de la inceputul anului 1985 în diferite mari orașe: Paris, San Diego, Los Angeles si Köln.
  Valoarea albumului a crescut abia în anii următori.Un avantaj al formației germane de muzică rock a fost faptul că de la început, solistul Klaus Meine a cântat în limba engleză.
  Gândindu-se că “Scorpions” va avea de înfruntat concurența unor trupe puternice din Marea Britanie și din SUA, verusrile melodiilor au fost scrise în engleză iar solistul a învățat pronunția corectă.Treptat toți membrii grupului s-au familiarizat cu limba de circulație internațională și au învățat să comunice bine.

Comenteaza

RSS
Positive SSL