Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Sava Negrean Brudașcu - Pe cărarea vieții mele (Florile de liliac)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
47,018 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Sava Negrean Brudașcu este o cunoscută interpretă de muzică populară românească, născută în satul Buciumi, județul Sălaj. Este apreciată pentru cântecele ei patriotice, dintre care amintim: “Doamne, ocrotește-i pe români” sau “Noi suntem români”.

 Descoperă lumea fascinantă a muzicii încă din copilărie, pe când cânta în corul bisericii din satul natal.

 Trece cu brio peste exigența concursurilor “Floarea din grădină” și “Dialog la distanță” și colaborează cu renumite ansambluri folclorice românești.

 Cu o energie debordantă, sensibilitate și credință în Dumnezeu, Sava Negrean Brudașcu nu trece neobservată pe scena muzicii populare ardelenești.

 Melodia “Pe cărarea vieții mele” este un extras de pe albumul DVD “Dorul meu și dragostea”, lansat în 2014. Tot aici, puteți asculta și alte melodii cunoscute ale interpretei: “Dorule, nu fi nebun”, “Am iubit și-am purtat dor”, “De-ar veni primăvara” sau “Ce-o iubit inima mea”.

 Videoclipul melodiei “Pe cărarea vieții mele (Florilede liliac)” este încărcat pe canalul youtube“EuroMusicStudioRo”, inițiat în 2012 și dedicat promovării valorilor muzicale românești.

 Pe același canal, se regăsesc și alți artiști de folclor de la noi, cum ar fi: Mioara Velicu, Fuego, Adina Hada, Cristian Pomohaci, Anghelina Timiș Lung sau Voichița Nemeș.

Comenteaza

RSS
Positive SSL