Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Sanda Argint - M-am indragostit de tine, 2015 Balul Martisorului, Dunarea Albastra, 1080p (cover)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Lăutărească
16,991 Vizionari

Publicitate

Descriere

Undeva în județul Mehedinți, dar mai bine spus, în satul Pătulele, s-a născut o artistă deosebită de folclor românesc și anume, interpreta Sanda Argint.

Sanda Argint este o interpretă destul de cunoscută, dar mai ales iubită de publicul ascultător. Ea interpretează atât muzică populară, cât și muzică de petrecere, nefiind lipsită de la cei care își doresc să o aibă alături la diverse evenimente.

Ea este recunoscută de iubitorii de folclor de gen, după timbrul vocii sale plin de de căldură și modulațiile aparte, care o ajută să poată interpreta cu mare ușurință orice melodie.

Sanda Argint, deși a iubit folclorul și muzica de mică, a început să cânte destul de târziu, ea încercându-și norocul undeva prin clasa a zecea, lucru care a atras după sine și probleme la liceu. Din dragoste de folclor, Sanda a abandonat școala și s-a dedicat muzicii. Și bine a făcut,
deoarece așa, am câștigat o interpretă deosebită, cu un repertoriu care îți atinge sufletul, dedicată și plină de dăruire în interpretările sale de mare suflet.

Deși „Mica” s-a opus inițal dorinței sale de a cânta, propunându-i mai bine un loc de muncă undeva în croitorie, Sanda Argint nu s-a lăsat și a perseverat, până a ajuns solista mult îndrăgită de astăzi, de care ne bucurăm la multe evenimente locale sau naționale și chiar televizate.

Melodia „M-am îndrăgostit de tine”, a fost lansată în 2016 și se găsește în albumul „Cu câte viața mă-ncearcă”. Este una din melodiile cele mai ascultate și îndrăgite de ascultătorii săi, pe care noi o recomandăm cu mare drag.

Comenteaza

RSS
Positive SSL