Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Sanda Argint - Lacrimi de mărgăritare

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
41,308 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Sanda Argint este o cunoscută solistă de muzică populară și de petrecere, din județul Mehedinți (regiunea Olteniei de Sud-Vest), fiind apreciată de cunoscătorii genului pentru vocea deosebită și repertoriul bogat.

 Din discografia interpretei mehedințene, sunt de amintit măcar câteva titluri semnificative precum: “M-am îndrăgostit de tine”, “Era noapte și ploua”, “Pentru ce muncești o viață” sau “Cu câte viața mă-ncearcă”.

 Melodia “Lacrimi de mărgăritare”, în interpretarea Sandei Argint, este inclusă pe CD-ul intitulat “Lăsați-vă inima să cânte alături de noi”, editat de casa de discuri EMI Events Music în 2014. EMI Events Music este un partener în organizarea evenimentelor muzicale cu diferite ocazii speciale din viața iubitorilor de muzică folclorică și de petrecere.

 Videoclipul “Lacrimi de mărgăritare” se află încărcat pe canalul youtube “EMIEventsMusic”, inițiat în 2014 și dedicat artiștilor care cântă muzică de petrecere și sunt invitați, de obicei, la evenimente private.

 Pe canalul amintit se regăsesc soliști de muzică populară autentică, din mai multe zone ale țării, cum ar fi: Ileana Lăceanu, Niculina Stoican, Nina Predescu, Geanina Cioclei, Emil Badea sau Eliza Calafeteanu.

Comenteaza

RSS
Positive SSL