Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roxana Sava & Taraful Razvan Balan - Toarna vinul in ulcea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
166 Vizionari

Publicitate

Descriere

Melodia ”Toarnă vinul în ulcea” cântată de către tânăra interpretă de muzică populară Roxana Sava este o melodie de petrecere, cu un mesaj de veselie și de fericire.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Roxana Sava are un joc de scenă și și-a șlefuit o voce excepțională. ”Când pe cer ies stelele, nana-l meu cu șoaptele” arată că seara, apropierea iubitului îi oferă fetei o stare de fericire și de liniște sufletească.

”Neică vinișoru-ți place, hai vino degrabă-ncoace să săpăm via din coastă, că bei vin din via noastră” reprezintă versurile centrale ale melodiei de față în care tânăra nevastă vrea să .

”Toarnă vinul în ulcea și ascultă muzica, așa mai simți că trăiești, când bei vin și când iubești” reprezintă idealul dragostei dintre soț și soție.

„Când bei vinul cumpătat nu-ți arde de sărutat, când îl bei fără măsură vinișoru mintea-ți fură„ reprezintă modul în care se consumă o poveste de dragoste în mediul tradițional.

Via sădită și săpată reprezintă însăși temelia familiei, iar vinul, sângele lui Hristos este esența vieții. ”Când bei vin cu cin-ți-e drag poți trece-al casei prag, faci cei mai frumoși copii, în suflet strângi bucurii” arată că din dragoste și bucurii, familia are copii.

Vinul este prezentat și ca element al abuzului și desfrâului, dar femeia știe că bărbatul își iubește numai familia, nevasta și vinul lui.

Coloana sonoră a acestei melodii aparține unui grup de profesioniști, taraful Răzvan Bălan, care folosește intrumentele populare tradiționale, remarcându-se vioara, acordeonul și țambalul. Melodia este filmată în mijlocul naturii unde tinerii joacă exprimându-și bucuria de a trăi.

Interpreta de muzică populară Roxana Sava își sincronizează vocea și jocul de scenă perfect cu orchestra și dansatorii. Melodia este o opțiune perfectă pentru petreceri.

Comenteaza

RSS
Positive SSL