Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Rodica Mitran - Străinătatea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
11,560 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cântăreața de muzică populară Rodica Mitran interpretează în acest videoclip melodia “Străinătatea”. Aici, artista vorbește despre cum românii plecați să lucreze peste hotare vor duce mereu dorul familiei. 

 Recent, interpreta a avut un conflict cu Vasile Ghiban din Rozavlea (Maramureș), cunoscut sub numele Sexy Moroșanca. Individul a reușit să își schimbe înfățișarea, ajungând să semene foarte bine cu artista Rodica Mitran.

  Conflictul a luat amploare când artista l-a acuzat oficial pe Vasile că i-a spart conturile de pe site-urile de socializare pentru a profita de numele și de faima ei. În acest mod, transexualul intenționa să își formeze o clientelă pe diferite site-uri pentru adulți. 

  Dar necazurile solistei Rodica Mitran nu s-au oprit aici. În continuare, este abordată pe site-urile de socializare de către indivizi care o confundă cu Sexy Moroșanca.

  Dezvăluirea a fost facută inițial în presa centrală. Ulterior, solista a fost invitată la o emisiunea de televiziune din București, prilej cu care s-a arătat profund indignată din cauza acestui furt de identitate care îi periclitează cariera.

 

Comenteaza

RSS
Positive SSL