Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Rodica Mitran şi Dănuţ Dincă - Hai vecine, bate cuiu'

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
23,637 Vizionari

Publicitate

Descriere

Videoclipul de mai sus "Hai, vecine, bate cuiu`" este o parodie, realizată printr-o colaborare de succes între doi artiști ai momentului: Rodica Mitran și Dănuț Dincă. Acest gen de cântece care prezintă situații banale, într-un stil umoristic ne amintesc de alți artiști români care merg pe aceeasi linie, cum ar fi; Varu` Săndel sau Nicușor Micsoniu.

Este adevărat că, pentru a realiza niște parodii în sensul celei de mai sus, este nevoie ca soliștii să fie spirite extrem de libere și dezinvolte în a se exprima. Iar Rodica Mitran este unul dintre aceste spirite, ea având colaborări de acest gen și cu Nicușor Micsoniu ("Olteanca și Ardeleanu`").

În viața reală, Rodica Mitran este o familistă convinsă, având două fete și un nepoțel, alături de care se declară foarte fericită și împlinită. Din 2010, ea deține și propriul canal de youtube, pe care se regăsesc majoritatea înregistrărilor de la diverse emisiuni televizate ("Revelion", Favorit TV, 2016; Acces Direct, Antena 1) sau de la alte evenimente (în general, nunți).

 

Din discografia destul de vastă a artistei oltence, spicuim câteva titluri: :Fire-a naibii tu de lele", "Stă bătrânețea la pândă", "Dragostea este povară dulce", "Neicuță, vreau să te uit", "Fiecare strop de viață" sau "N-ar fi rău să fie bine".

Danuț Dincă este, și el, un solist de muzică populară,ușoară și de petrecere, din Râmnicu-Vâlcea, care cântă, în general, alături de trupa sa (Dănuț Dincă Band), în concerte susținute la diverse evenimente, în special nunți și botezuri. Artistul se remarcă, în special, prin interpretările live, în care dovedește o prezență scenică deosebită.

Colaborarea dintre Rodica Mitran și Dănuț Dincă este mai veche (2011), când și-au lansat un album de muzică de petrecere împreună, la Etno TV.

Versurile melodiei "Hai vecine, bate cuiu`" ilustrează situația "de omenie" (înțelegere), între un vecin săritor și o vecină pe măsură de amabilă.

Videoclipul este realizat în 2012, sub egida casei de discuri Big Man și se află încărcat pe canalul youtube al acesteia - Big Man Music Oficial.

Comenteaza

RSS
Positive SSL