Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Rodica Mitran - Bea neicuţă vinu' cu ulceaua

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
8,736 Vizionari

Publicitate

Descriere

Rodica Mitran, doamna muzicii oltenesti!

Rodica Mitran s-a nascut in Comuna Fartatesti, Romania, fiind o interpreta de muzica populara olteneasca.

Desi cariera sa muzicala a inceput mai lent, a avut recunoasterea oamenilor, fiind indragita si pretuita de catre iubitorii de folclor ai zonei, dar nu doar.

La ora actuala, Rodica Mitran este mama si bunica fericita, un artist consacrat si recunoscut, avand o familie pe care o iubeste nespus, care ii este dedicata si care a sprijinit-o intotdeauna, iar asta, aproape ca a sters traumele copilariei sale pline de tristete, teama si violentele tatalui.

A fost sprijinita in cariera sa, dar nu foarte mult timp de marele artist Ion Dolanescu, fata de care artista avea sentimente de pretuire si respect deosebit. Si cum sa nu fi avut, venind vorba despre un „monstru sacru” al folclorului romanesc?

Pentru Rodica Mitran, costumul popular este nu doar un accesoriu important al unui artist, dar o haina regala, in care dumneaei se simte bine, considera ca ii da o aura si o aliura aparte si care scoate si mai frumos in evidenta traditiile si radacinile noastre romanesti!

Doamna Rodica Mitran, isi iubeste publicul si considera ca pentru orice artist, publicul este decisiv si esential, deoarece doar oamenii sunt cei care te pot ridica, te pot descoperi sau pot sa iti puna la indoiala talentul, fara sa il aprecieze. Iar ea isi iubeste publicul enorm si tot ceea ce este pe scena este pentru ei, dand tot ce are mai bun din sufletul dumenaei de artist generos si dedicat.
Din albumele sale amintim: „Viata nu-mi cere prea mult”, „Tinerete,

Dulce Tinerete”, albume care cuprind melodii romanesti din zona Olteniei si care trateaza sufletul nostru cu frumos.

Una din melodiile care noua ne-au atras atentia a fost „Bea neicuţă vinu cu ulceaua”, melodie vesela si frumoasa, care cu siguranta va va pune pe jar.

Comenteaza

RSS
Positive SSL