Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roberta Crintea - Stau sub marul înflorit

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
8,251 Vizionari

Publicitate

Descriere

Frumusetea si autenticitatea cantecului banatean sunt definitorii pentru Roberta, care, desi gorjeanca, retine atentia prin inflexiunile vocii si graiul specific banatenilor. S-a nascut pe 10 august 1975 la Tg-Jiu si a cantat de micuta, avand debutul in anul 2003, odata cu primul album lansat intr-o emisiune la Etno Tv. Iar de cand a debutat, Roberta ne-a incantat mereu cu melodiile sale pline de ritm si esenta, punandu-ne pe joc si voie buna.

Pe culmile succesului a ajuns prin fortele proprii, lucrand mult la vocea sa pentru a o cultiva si ingriji, dar avand mereu alaturi de ea familia, care a sprijinit-o neconditionat in toate momentele sale ingreunate si de cumpana.
Melodiile din zona de munte a Banatului i-au placut si se potrivesc vocii sale, de aceea le-a preluat dandu-le traire ca o noutate de repertoriu intr-o zona etno-folclorica predominant gorjeana. Acest non-conformism artistic de repertoriu si stil de interpretare i-a adus un succes deosebit, Roberta fiind preferata la multe spectacole sau petreceri.

Talentul pus in slujba autenticului a contribuit la promovarea sa in randul angajatilor Ansamblului Artistic Profesionist “Doina Gorjului”. Roberta este autoarea mai multor albume de succes cu muzica din zona Banatului. Ea poarta cu cinste costumul specific zonei pe care o
reprezinta, nealterat, nestilizat si merge cu regularitate in Banat pentru a culege piese autentice de valoare.

Pe langa talentul sau deosebit, pretuirea publicului, evenimente, spectacole, Roberta Crintea mai are timp si suflet mare, pentru a participa si naste evenimente caritabile, la care sa cante, lucru care este de apreciat si de promovat, intr-o lume in care oamenii nu mai sunt
empatici.

Una din melodiile de mare suflet este „Stau sub marul inflorit”, melodie alaturi de care, artista a lasat urmatoarele cuvinte: „Dumnezeu poate sa vindece orice inima sfaramata, dar pentru aceasta trebuie ca mai intai sa-i dai toate cioburile.”

Comenteaza

RSS
Positive SSL