Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roberta Crintea - Spune neica de-ti sunt draga

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
6,214 Vizionari

Publicitate

Descriere

O artistă consacrată, cu o voce și un joc de scenă inconfundabile, îndrăgita interpretă de muzică populară Roberta Crintea a abordat numeroase cântece, în toate genurile populare, de la cântece de veselie, cântece de petrecere, cântece populare cu mesaje amuzante cu mesaj moralizator, la veritabile cântece de învățătură.

Cântecul ”Spune neică de-ți sunt dragă” reprezintă un cântec popular în care Roberta Crintea interpretează rolul femeii îndrăgostite care cere iubitului săîși exprime dragostea față de ea, la intensitatea la care îl iubește ea. Refrenul melodiei arată mesajul esențial: ”Au ce-mi bate inima, neică după gura ta și ce-mi arde sufletul, dacă nu te văd acu ”.

Realizatorii videoclipului au ales un cadru specific, natura înverzită ca simbol al regenerării dragostei. Este admirabilă sincronizarea imaginii cu sunetul. Costumele Robertei Crintea, sincronizarea dintre ritmul melodiei, interpretarea cântecului și jocul ușor legănat al artistei Roberta Crintea ilustrează mesajul vesel al melodiei și recomandă videoclipul pentru ar fi vizionat.

Cântăreața de muzică populară Roberta Crintea este prezentată înmijlocul naturii, cântând și plimbându-se, în natură în timp ce în fundal instrumentele populare clasice cântă o melodie ușoară, ritmată.

Artista populară Roberta Crintea face, prin cântec o însumare a trăirilor de iubire intensă pe care le simte pentru iubitul său. Ea este convinsă că sentimentele care îi unesc pe cei doi sunt indestructibile: ”dar în suflet niciodată nimeni nu o să ne despartă”.

Cântăreața de muzică populară Roberta Crintea este o artistă completă, care își adaptează vocea și jocul de scenă în funcție de genul muzical interpretat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL