Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roberta Crintea - Of, of, lume ce-auzi

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
14,469 Vizionari

Publicitate

Descriere

Roberta Crintea este o artista pe care toata lumea o cunoaste fiind drept „banateanca de la Doina Gorjului”, deoarece Roberta nu doar ca iubeste muzica Banatului, dar o si interpreteaza cu un talent si o daruire desavarsita, deoarece muzica banateana pentru ea, inseamna un fel de a fi si a se manifesta ca artist.

Imbracata ca o olteanca sau o banateanca, oriunde o vom putea vedea pe Roberta Crintea, nu avem cum sa nu remarcam ca pe langa prezenta sa scenica deosebita, este deosebit de indragita si apreciata de oamenii care o ovationeaza si o aplauda cu mare drag si bucurie.

Roberta este unul din artistii care a inteles ca oamenii sunt cei care te transforma cumva intr-un artist consacrat sau mediocru, deoarece oricat de mare talent ai avea, daca nu atingi coarda sensibila a omului, talentul se atenueaza. Iar ea, ne atinge sufletele la toti!

Roberta a crescut intr-o familie frumoasa, alaturi de fratele ei, petrecandu-si cei sase ani  pana la plecarea la scoala alaturi de bunicii, care o iubesc mai presus de orice si pe care ea ii iubeste in egala masura. Roberta isi descrie copilaria ca fiind una de poveste, unde nu i-au lipsit nici dragostea nici alinturile, fiind mereu in centrul atentiei.

Ca orice fata, a visat la marea dragoste si la minunea de a deveni mama, vise care i s-au implinit frumos. A inregistrat citeva albume si lucreaza continuu pentru acest aspect. Piesa „Of,of, lume ce-auzi”, face parte din albumul „Am suflet bun si nu-i bine” si a fost lansata in acest an, avand un succes deosebit, fiind o piesa in care ne regasim cu totii.

Comenteaza

RSS
Positive SSL