Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roberta CRINTEA - Iar ma-ncearca dragostea (reinterpretare)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
9,350 Vizionari

Publicitate

Descriere

Interpreta de muzică populară Roberta Crintea dovedește în aceasă melodie Iar mă încearcă dragostea faptul că știe să aducă buna dispoziție publicului.

Interpreta de muzică populară Roberta Crintea dovedește că are abilități înăscute de formator în sfera cunoștințelor muzicale. Melodiile pe care le alege transmit exact învățămânintele pe care tinerii căsătoriți trebuie să le știe atunci când pășesc în viață.

Melodia este una specifică operei muzicale a Robertei Crintea. Melodia este una cu mesaj. Artista interpretează rolul unei femei dezamăgite de faptul că iubirea dintre ea și iubitul său s-a rispit. ”După o viață împreună, ne-a scăpat ceva din mână, am avut mulți ani frumoși dar nu mai pot întorși” reprezintă descrierea sumară, dar tragică a unei iubiri concretizate în căsătorie, dar care a eșuat. Videoclipul estefilmat în condițiie excepționale, peisajul este magnific, orchestra își face din plin datoria. Jocul de scenă al Robertei Crintea și vocea adaptată mesajului arată faptul că artista este o profesionistă a genului folcloric.
Dezamăgirea femeii, faptul că nu înțelege greșeala și faptul că ea nu-i reproșează iubitului despărțirea, dar melodia arată nostalgia pentru că nu știe cine va fi cea care îl va iubi pe fostul său soț. Melodia cântă regretul iubirii pierdute: ”Noaptea trece ca un fum, eu cu visele rămân” reprezintând cheia întregii meldodii.

Interpreta de muzică populară Roberta Crintea dovedește că este un artist complet, capabil de autodepășire.

Comenteaza

RSS
Positive SSL