Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roberta Crintea - Esti darul de la Dumnezeu

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
54,656 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Multe cântece din zona folclorică a Gorjului sunt interpretate de Roberta Crintea, membră a Ansamblului Artistic din Tg.Jiu.

 Gorjeancă get-beget, după o perioadă în care a interpretat melodii specifice regiunii pe care o reprezintă, solista și-a creat un repertoriu nou și a reușit să cucerească întreg Banatul.

 Vocea sa este puțin gravă dar inconfundabilă, foarte potrivită pentru muzică populară.Chiar dacă a recunoscut că este o fire conservatoare, Roberta păstrează cu sfințenie tradiția portului popular, dar și autenticitatea melodiilor, a textelor care nu pot fi înlocuite în pofida vechimii lor.

 Costumele populare originale le-a achiziționat de la meșteșugari și artizani ai portului care știu cel mai bine cum trebuie confecționate pentru a păstra elementele tradiționale.

 În privința tinerilor interpreți de muzică populară, solista este de părere că mulți sunt talentați și vin din urmă cu entuziasm pentru a asigura continuitatea.

 Pentru Roberta Crintea, muzica populară este motivul existenței sale, iar publicul reprezintă dovada succesului ei în cariera artistică.Cea mai mare satisfacție i-o aduc aplauzele spectatorilor prezenți în sală sau telefoanele de apreciere primite de la admiratoare și de la admiratori.

 În vacanțe, cântăreața este pasionată de călătorii.Îi place Litoralul românesc la Mării Negre, dar adoră și excursiile în țările străine cu turismul bine dezvoltat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL