Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roberta Crintea - Cum se bucura dusmanii

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
3,721 Vizionari

Publicitate

Descriere

Dușmanul este un motiv care apare foarte des în cântecele folclorice românești. Dușmanul este cel care profită de căderea unui om pentru a se bucura. Acest fapt contrastează puternic cu morala creștină care spune că trebuie să te rogi pentru dușmanii tăi și nu să îi urăști, fiindcă așa te deosebești de necredincioși.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Roberta Crintea dovedește că poate să interpreteze atât cântece de voie bună cât și cântece cu mesaj moralizator. Vocea expresivă, jocul de scenă, ușurința interpretării o fac pe Roberta Crintea să fie o artistă iubită și apreciată de public.

În melodia de față, artista Roberta Crintea transmite mesajul că ea nu se simte amenințată de invidia dușmanilor, că tocmai invidia lor o determină să meargă mai departe. Artista transmite mesajul că ea nu are de a a face cu ei, că ei nu reprezintă în niciun caz un model pentru ea și nici nu le pretinde ca ea să fie un model pentru ei.Videoclipul este realizat într-o manieră excepțională: costumul, imaginea sunetul, vocea inconfundabilă a interpretei Roberta Crintea, aportul instrumentelor populare care se ad în fundal, fac din această melodie o opțiune pentru cine dorește să asculte o melodie cu mesaj, din care să poată învăța ceva.

Cântăreața de muzică populară Roberta Crintea face parte din acea generație de interpreți care dovedesc faptul că folclorul este viu, în continuă transformare și că oricât de mult s-ar moderniza societatea, folclorul are suficiente resurse, chiar resurse inepuizabile pentru a constitui o sursă de educație permanentă pentru tânăra generație.

Comenteaza

RSS
Positive SSL