Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roberta Crintea - Cum sa te iubesc neicuta

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
23,740 Vizionari

Publicitate

Descriere

O artistă consacrată, cu o voce și un joc de scenă inconfundabile, îndrăgita interpretă de muzică populară Roberta Crintea a abordat numeroase cântece, în toate genurile populare, de la cântece de veselie, cântece de petrecere, cântece populare cu mesaje amuzante cu mesaj moralizator, la veritabile cântece de învățătură.

Cântecul”Cum să te iubesc neicuță” reprezintă un cântec popular în care Roberta Crintea interpretează rolul femeii îndrăgostite care rememorează atitudinea iubitului față de ea, după ce acesta a părăsit-o. Refrenul melodiei arată mesajul esențial: ”Te-am învățat să iubești, dragostea s-o prețuiești dar eu nu ți- am fost de-ajuns ...”.

Realizatorii videoclipului au ales un cadru specific, un exterior de curte tradițională. Este admirabilă sincronizarea imaginii cu sunetul. Costumele Robertei Crintea, sincronizarea dintre ritmul melodiei, interpretarea cântecului și prezența statică a artistei Roberta Crintea ilustrează mesajul trist al melodiei și recomandă videoclipul pentru ar fi vizionat.

Roberta Crintea este prezentată în curte a casei, cântând și stând pe scara de la prispa, în timp ce în fundal instrumentele populare clasice cântă o melodie ușoară, ritmată.

Roberta Crintea face, prin cântec o trecere în revistă a suferințelor provocate de plecarea iubitului, blestemând cu amar: ”Să nu-ți pară rău neicuță că te-am iubit cu credință... ți-am dormit noaptea pe mână, ți-am făcut inima bună”. Ea conchide ”Pentru cât am suferit îți doresc să fii iubit offf offf să-ți găsești neicuță soarta dar să nu iubești vreodată” Roberta Crintea este o artistă completă, care își adaptează vocea și jocul de scenă în funcție de genul muzical interpretat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL