Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roberta Crintea - Cea mai frumoasa sârbă - live

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
254 Vizionari

Publicitate

Descriere

O artistă consacrată, cu o voce și un joc de scenă inconfundabile, îndrăgita interpretă de muzică populară Roberta Crintea este preferată mai ales la petrecerile populare cu joc și voie bună.

Cântecul”Viața nu mi-o lua și nici tinerețea mea” reprezintă un cântec popular, în fapt o sârbă în care Roberta Crintea invită la joc și voie bună. ”Tinerețea mea grăbită, hai oprește-te în loc să mă bucur de noroc” este un mesaj în care omul, la petrecere are imaginea propriei vârste și a propriei experiențe. Regretul se transformă în bucuria că nu a trăit degeaba, iar invocarea tinereții sporește satisfacția față de prezent.

Artista populară Roberta Crintea face, din cântecul de joc și voie bună o artă veritabilă a spectacolului. Artista populară Roberta Crintea dovedește că provocarea în folclor nu este numai valorificarea științifico-interpretativă ci și popularizarea lui.Această sârbă pe care Roberta Crintea o cântă la o petrecere oferă atmosfera unică de bună dispoziție. Strigăturile, invitațiile la joc și voie bună dau antren și bună dispoziție actului artistic și interpretativ. Astfel, numărul iubitorilor de folclor crește și din rândul celor ce ascultă acest gen muzical doar la petreceri.

Interpreta de muzică populară Roberta Crintea dovedește că are abilități înăscute de formator în sfera cunoștințelor muzicale. Melodiile pe care artista alege să le interpreteze transmit exact învățămânintele pe care publicul trebuie să le cunoască.

Interpreta de muzică populară Roberta Crintea dovedește că este un artist complet, capabil de autodepășire, care își adaptează vocea și jocul de scenă în funcție de genul muzical interpretat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL