Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roberta Crintea - Badea nu-i orcine

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
5,441 Vizionari

Publicitate

Descriere

O artistă consacrată, cu o voce și un joc de scenă inconfundabile, îndrăgita interpretă de muzică populară Roberta Crintea a abordat numeroase cântece, în toate genurile populare, de la cântece de veselie, cântece de petrecere, cântece populare cu mesaje amuzante cu mesaj moralizator, la veritabile cântece de învățătură.

Cântecul de față, ”Badea nu-i oricine” reprezintă un cântec popular în care artista Roberta Crintea interpretează rolul femeii îndrăgostite care își laudă iubitul. Refrenul melodiei arată mesajul esențial: ”Badea nu-i orice și ca el nu-i nimeni...”.

Realizatorii videoclipului au ales un cadru specific, un exterior decurte tradițională. Este admirabilă sincronizarea imaginii cu sunetul. Costumele populare ale artistei Roberta Crintea, precum și ale membrilor orchestrei, faimoasa orchestră ”Lăutarii”, sincronizarea dintre ritmul melodiei, interpretarea cântecului și jocul de scenă extraordinar al artistei Roberta Crintea recomandă videoclipul pentru ar fi vizionat.

Interpreta de muzică populară Roberta Crintea este prezentată în curte a casei, cântând și jucând în mijlocul orchestrei ”Lăutarii”, care folosește instrumente tradiționale, precum viorile, țambalul, naiul, taragotul dar și unele specifice muzicii ușoare saxofonul sau trompeta.

Artista populară Roberta Crintea face, prin cântec o trecere în revistă a calităților iubitului, este înțelegătoare la infidelitatea acestuia, fiind dispusă să îl ierte fiindcă este convinsă de iubirea lui sinceră, fiindcă afirmă în cântec la un moment dat ”Așa drag pe lume nu găsesc pe nime și mă prăpădesc dacă te iubesc ”.

Îndrăgita interpretă de muzică populară Roberta Crintea este o artistă completă, care își adaptează vocea și jocul de scenă în funcție de genul muzical interpretat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL