Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Roberta Crintea - Am suflet bun, şi nu-i bine

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
52,193 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Solista Ansamblului profesionist „Doina Gorjului”, Roberta Crintea este cunoscută pentru vocea sa aparte.Una dintre melodiile sale se intitulează “Am suflet bun și nu-i bine”.

 Iubitorii de folcor știu faptul că în ultima perioadă, cântăreața a interpretat multe melodii din zona Banatului și și-a diversificat repertoriul.Roberta Crintea este pasionată de călătorii în țară și în străinătate.

 Îi place să vadă și să viziteze locuri deosebit de frumoase iar fotografiile și imaginile înregistrate în drumeții sunt cele mai plăcute amintiri.

  Solistei îi plac de asemenea, nunțile și petrecerile private atunci când se numără printre prietenii apropiați.Este remarcată întotdeauna pentru ținuta aleasă, precum și pentru coafura sau accesoriile deosebit de estetice.

  Este mama unui băiat de 21 de  ani,dar cu toate acestea nu își arată vârsta reală.Interpreta de muzică populară, numită de colegi săi “bănățeanca”  Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” mai are calitatea de a fi telegenică și fotogenică.

 Astfel, multe fotografii în care apare, sunt postate pe pagina personală a unui site de socializare.

  Pasiunea  sa pentru muzica bănăţeană a descoperit-o în jurul vârstei de 22 de ani.Și mama Robertei a fost interpretă de muzică populară și în același timp persoana care a susținut-o să urmeze aceeași cale pentru a face o carieră artistică.Comenteaza

RSS
Positive SSL