Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Renault Trucks T 460 Comfort 4x2 Tractor Truck (2018) Exterior and Interior

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
2,163 Vizionari

Publicitate

Descriere

Inginerii constructori de autocamioane de la firma franceză RENAULT au încercat să țină pasul cu noile tehnologii și cu concurența în domeniul transporturilor rutiere.

În urmă cu aproape trei ani a apărut modelul de autotractor Renault T460 Comfort – clasa Euro 6.Deoarece este dotata cu o singură punte motrice spate, formula roților pentru modelul la care ne referim este 4x2, denumire care apare oficial la prezentarea modelului auto.

Variantele de echipare ale motoarelor sunt cu șase cilindri în linie,cu cilindree de 1300 cmc, cu 460, 480 sau chiar cu 520 de cai putere, iar cuplul maxim de tracțiune este de 3250 Nm având o cilindreea de 13 litri.

Autotractorul este dotat cu o cutie de viteze Optidriver cu retarder hidraulic (sistem de răcire a uleiului), dar și cu un sistem de frânare auxiliar, numit Optibreak, care își dovedește eficiența când este acționat.Pentru rularea liberă a autovehiculului fost prevăzută comanda OptiRoll.

Normele de poluare Euro 6 sunt realizate cu ajutorul dotărilor tehnice ale sistemului de evacuare:recircularea gazelor fiebinți, catalizator, filtru de particule și al șaptelea injector de motorină, amplasat în instalația de alimentare.

Așa cum specifică însăși denumirea, autotractorul asigură condiții foarte bune de confort în habitaclu. Dotările pentru comunicare, conducere, siguranță și navigație sunt superioare modelelor anterioare, Premium și Magnum.

Taguri: camion renault

Comenteaza

RSS
Positive SSL