Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Remorcarea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
3,668 Vizionari

Publicitate

Descriere

Remorcarea și tractarea autovehiculelor sunt operațiuni dificile  care  trebuie executate cu precizie.
Autotrenurile încărcate peste limită au probleme mari pe timp de iarnă din cauza supratonajului, așa cum s-a întâmplat în acest videoclip.Un șofer român a chemat serviciul de depanare într-o țară străină, după ce TIR-ul pe care-l conducea a derapat în zăpadă.
Autovehiculul special pentru intervenții și depanare era echipat cu trei trolii de tracțiune, cu sisteme de remorcare în condiții de siguranță, fiind deservit de un șofer profesionist, specializat în aceste operațiuni.
Înaintea remorcării propriu-zise, autovehiculul de intervenții a fost asigurat pe loc, cu ajutorul unei traverse din spate, prevăzute cu gheare metalice care s-au înfipt adânc în zăpadă.
Cu ajutorul unui cablu rezistent, TIR-ul blocat a fost remorcat iar șoferul de la serviciul de intervenție a pus troliul în funcțiune pentru tractare.Toate operațiunile sunt realizate prin telecomandă, mai puțin cuplarea cârligului de remorcare,pe care șoferul-depanator o execută manual.
Tractarea cu troliu se face la viteză mica și operațiunea este reluată până când TIR-ul revine pe șosea.
Autovehiculul de intervenții și-a schimbat poziția de remorcare după prima tractare.Cei doi șoferi au comunicat în limba germană iar pe perioada intervenției, conducătorul auto din România a stat în cabină și a urmat instrucțiunile șoferului-depanator.
În final, TIR-ul a fost  remorcat și scos din acea zonă pentru a evita reîmpotmolirea în zăpadă.

Comenteaza

RSS
Positive SSL