Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Reclama lui Van-Damme pentru camioanele Volvo

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Auto Video
3,283 Vizionari

Publicitate

Descriere

Actorul și producătorul canadian de origine belgiană, Jean Claude Van Damme, cunoscut din zecile de filme de acțiune, a reazliat în premieră în anul 2013, reclama “The Epic Split” cu echipa Volvo Trucks pentru a evidenția calitățile noului sistem de direcție Dynamic Steering.

După cum se știe, în producțiile cinematografice ale lui Van Damme sunt și multe scene de cascadorie, unele făcute cu cascadori profesioniști iar altele realizate chiar de el.

Videoclipul începe cu un monolog al actorului înaintea cascadoriei propriu-zise:
„Am avut succesele și eșecurile mele, situații în care am mers pe drumuri fără ieșire și am înfruntat vânturi puternice.Dar toate astea m-au făcut ceea ce sunt azi.Stau acum în fața voastră și ceea ce veți vedea este o abilitate a corpului spre perfecțiune.Două picioare încearcă să învingă tehnic legile fizicii iar mintea spune că aceasta este cea mai bună “Teorie a disocierii”, a declarat Jean Claude Van Damme!.

Cele două autocamioane VOLVO FH identice se deplasează înapoi după care se depărtează puțin unul de celălalt, iar Jean Claude Van Damme întinde picioarele în plan orizontal într-un șpagat perfect.

Demostrația în această poziție durează 30 de secunde și este mai mult decât convingătoare în privința preciziei și performanțelor sistemului dinamic de direcție, conceput și utilizat de Volvo- Divizia de autocamioane pentru Europa.

Comenteaza

RSS
Positive SSL