Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Raoul ne învață să iubim!

Featured

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
2,049 Vizionari

Publicitate

Descriere

"Te iubesc o clipă,

Te iubesc o noapte,

Te iubesc atunci când îmi vorbeşti în şoapte,

Te iubesc când zorii îmi ating privirea,

Te iubesc să aflu ce e fericirea..."

Versuri pline de sentiment, magie și romantism, o declarație unică de dragoste marca Raoul. Piesa „O frumoasă declarație de dragoste” are 91.113 vizionări pe youtube şi este recent lansată pe piața muzicală autohtonă.

La întrebările "Dacă ar fi să trasezi o linie imaginară, unde te afli în momentul de faţă? Ce ai schimba în trecut, ce dorințe de viitor ai?", Raoul răspunde: "Mă aflu unde mi-am dorit mereu să fiu, trăind surprizele frumoase ale vieţii, ignorând obstacolele şi bucurându-mă întotdeauna de partea plină a paharului. Nu ştiu să fiu rău, invidios, egoist. Pentru mine, competiţia există doar cu mine însumi şi doar din dorinţa de a fi din ce în ce mai bun.  Sunt ambiţios şi încăpăţanat, ştiu că pentru a fi, a avea şi a reuşi, trebuie muncă şi noroc. Am avut şi am noroc în tot ce fac, fără să fac rabat de la nimic. Pregătesc un album nou care sper să placă. Va avea melodii şi texte foarte frumoase, sound balcanic și suflet românesc. Al meu."

Printre alte piese de succes se numără şi "În dragoste", "Iubire de catifea",  "Iubire fără adresă", "Prima iubire". Prin tematica și versurile acestor piese, Raoul ne învață să iubim intens, pătimaș, autentic, fără a cere vreodată ceva în schimbul iubirii noastre.

Comenteaza

RSS
Positive SSL