Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Raluka - Zbor

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Dance
1,338 Vizionari

Publicitate

Descriere

O melodie cu influențe extrem de lente, fața de ceea ce Raluka ne-a lasat să cunoaștem despre stilul ei muzical, o dată cu lansarea single-urilor de succes "September" și "I like the trumpet", în 2009, în colaborare cu DJ Sava.

Versurile melodiei "Zbor" sunt triste, melancolice și denotă o oarecare blazare ("nu vreau să cred că nu-ți pasă") în ceea ce privește concluziile referitoare la o relație trecută. Tristețea vine în urma trădarii de către ființa iubită (Mă mint că nu doare, când știu că nu ești al meu/Acum, când e alta, n-o lăsa să creadă

Publicitate

în tot ce am crezut și eu) și în urma căreia cea înșelată suferă, pentru că încă iubește ("Nu pot să trăiesc/Atâta timp cât te mai iubesc").

Interesant este jocul de cuvinte "zbor" și "cad" din primul vers al refrenului ("Când în zbor eu cad"), ele constituindu-se într-o antinomie clară de sens, pentru că, de obicei, ceea ce zboară nu cade. Însă dacă privim puțin mai departe semantica acestei alăturări, poate fi vorba, de fapt, despre un zbor întrerupt (o relație eșuată).

Publicitate

Comenteaza

Publicitate

RSS
Positive SSL