Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Puya feat. Andra & Guz - Dorul (Videoclip Oficial)

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Hip-hop/rap
1,165 Vizionari

Publicitate

Descriere

În România, reunirea artiștilor, a genurilor muzicale este o realitate certă a ultimilor 30 de ani. Astfel, mesaje care se regăseau pe o anumită nișă, pot fi ascultate de un public mult mai larg. Astfel, cei care nu sunt fani înrăiți ai unei vedete anume, pot să vadă că există și alternative.

Celebrii artiști Andra și Puya, exponenți de seamă a două genuri muzicale, pop-rock și hip-hop oferă o melodie care prezintă o alăturare de genuri. Cei doi artiști sunt deja consacrați, au fiecare publicul lor, nișa lor de admiratori. Totuși, melodia de față poate să reunească publicul fidel al celor doi celebri artiști: ascultătorii de pop–muzică ușoară și hip-hop. Ambele genuri muzicale pot transmite mesaje sociale, în același timp, de aici, alăturarea fericită.

Această melodie reprezintă un experiment reușit așa cum au procedat celebrele trupe ”ABBA” și ”Queen”, ale căror melodii au fost interpretate de Filarmonica din Viena. Formația rock ”Iris” și Felicia Filip au adus în România rock-ul simfonic. Melodia are un mseaj moralizator care amintește și de ”Proverbe”, cântat de ”Pasărea Colibri”.

În ultimii ani, fiindcă numărul artiștilor a crescut, iar populația a scăzut, mai mulți artiști au înțeles că pot să aibă popularitatea ridicată, nu furându-și publicul unii de la alții, ci asociindu-se.

Videoclipul de față are o realizare excepțională, atât prin sunet, imagine, versuri și manieră de interpretare, Artiștii din videoclip, Andra și Puya au un joc de scenă deosebit. Videoclipul poate fi urmărit fiindcăeste o experiență unică în care se reunesc doi artiști consacrați în show-biz.

Comenteaza

RSS
Positive SSL