Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Puiu Codreanu - N-o dau pe Maria mea

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
130,599 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Cântărețul bănățean Puiu Codreanu este renumit pentru repertoriul său bogat în melodii populare potrivite pentru orice ocazie.Stabilit în prezent în Timișoara cu soția și băiatul, solistul a cțntat la multe spectacole atât în țară cât și în străinătate.

 În acest videoclip, Puiu Codreanu apare cu cântecul “N-o dau pe Maria mea” care poate fi considerat ca o dedicație adresată doamnelor și domnișoarelor cu acest nume.

 Numărul melodiilor din repertoriul său este  mare, peste trei sute, dar pentru a menționa câteva dintre ele vă reamintim: “ Doamne scurtă-i viața”, “ În rochie albă de mireasă” , “ Mă rog măicuță de tine” , “ Când mi-s supărat pe viață” , ”Când îți dă Dumnezeu bine” .

 În ultima perioadă, cântărețul își compune propriile melodii dar și versurile reușind să mențină o linie melodică originală.

 Puiu Codreanu a colaborat cu mulți alți soliști și multe soliste din folclorul românesc, cu formații și orchestre renumite.Cea mai mare prietenie și colaborare profesională a avut-o cu regretata Ileana Ciuculete, care a decedat în martie 2017.

 În acea perioadă, solistul se afla în Italia dar și-a anulat toate spectacolele pentru a veni în România și a fi prezent la înmormântarea fostei sale colege de scenă.Un gest emoționant care nu a trecut neobservat în ochii publicului.

Comenteaza

RSS
Positive SSL