Slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

PUIU CODREANU - MAI VASILE, MAI VASILE

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
6,888 Vizionari

Publicitate

Descriere

Puiu Codreanu s-a născut și a crescut  la ţară, în comuna Hălmăgel, din judeţul Arad, într-o familie de oameni simpli şi muncitori, alături de cele două surori ale sale.

Puiu Codreanu a fost înzestrat de mic cu talent pentru muzica populară, astfel conturându-i-se în viață drumul pe care el va porni și va ajunge la succes și recunoaștere în folclorul românesc, dar nu numai. Puiu Codreanu a susţinut de-a lungul carierei mai multe spectacole de folclor şi muzică de petrecere, atât în ţară, cât şi peste hotare. Nu este român să nu ştie măcar un vers, o strofă sau o melodie de a sa, lucru care îi este o altfel de carte de vizită.

De-a lungul carierei sale, Puiu Codreanu a colaborat cu nume remarcabile și cunoscute ale muzicii populare românești, lansând numeroase albume. Din repertoriul său fac parte melodii cunoscute precum: „Când îți dă Dumnezeu bine”, „Doamne scurtă-i viața”, „În rochie albă de mireasă”, „Mă rog măicuță de tine”, „Când mi-s supărat pe viață”, etc.

Puiu Codreanu este unul din cei mai iubiţi şi cunoscuţi artişti de muzică bănăţeană, iar noi l-am ales special pentru această zi, deoarece, vine cu o melodie care se cere momentului şi anume, „Măi Vasile, măi Vasile”.

Dat fiind că mai este puţin şi trecem pragul lui 2018 către 2019, românii sărbătoresc ziua de Sfântul Vasile. De aceea, ne-am gândit la toţi cei care poartă acest nume şi special am ales pentru dumneavostră această melodie, pe care o dedicăm sărbătoriţilor şi tuturor celor care ne trec pragul şi ne citesc zi de zi.

Un An Nou plin de belşug, de sănătate, bucurii şi oameni dragi alături! La mulţi ani, pentru 2019!

Comenteaza

RSS
Positive SSL