Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Puiu Codreanu - Cine pleacă prin străini

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
31,588 Vizionari

Publicitate

Descriere

 Solistul de muzică populară Puiu Codreanu este un artist discret. Nu se cunosc multe despre viața sa personală, în afara faptului că are un băiat, este căsătorit și locuiește în Timișoara.

 Întrebat din ce motive nu vrea să dezvăluie alte detalii despre el, Puiu Codreanu a răspuns: “Nu am nimic de ascuns, dar cred că dacă ești mai discret este mai bine și ești chiar mai interesant!”.

 Asemenea altor soliști de folclor, interpretul bănățean a compus și a inclus în repertoriul său melodii despre românii care pleacă în străinătate, exprimându-și prin versuri regretul față de această situație apărută în toată țara.

 Unul dintre aceste cântece este “Cine pleacă prin străini”. De-a lungul carierei sale, solistul a compus numeroase piese pentru care s-a inspirat din realitate.

 Dintre numeroasele sale cântece, vom aminti: “ De mic am umblat prin lume”, “ Omule cu suflet mare” , “ Mă rog măicuță de tine” , “ Am crescut copil sărac” , ”Când îți dă Dumnezeu bine” .

 Repertoriul său bogat îl recomandă pentru orice eveniment, fiind un cântăreț care adoptă cu ușurință genurile de muzică populară și de petrecere.Comenteaza

RSS
Positive SSL