Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Prieteni de-o viață - Gabriel Dorobanțu

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Slagăre Vechi Româneşti
1,301 Vizionari

Publicitate

Descriere

   Într-o epocă în care primează stilurile muzicale proaspete, tinerești, muzicomanul Gabriel Dorobanțu reușește să rămână viu în viețile ascultătorilor prin sinceritatea scriiturii și a muzicii sale.
   Conștient de faptul că este dificil să te menții pe o piață muzicală axată pe comercial, Dorobanțu a rămas, totuși,  fidel stilului său, după cum chiar el spune: "Sunt credincios meseriei mele. Am supraviețuit în veritabila pânză de păianjen, așa cum numesc eu moda în muzică,  datorită sincerității mele."
   În piesele sale, Gabriel Dorobanțu tratează teme diverse, subiecte de viață, care, fie întristează prin melancolia impusă, fie invită la introspecție.


   În unul dintre șlagarele sale, cantautorul își face cunoscută viziunea asupra prieteniei. Râvnind la vremurile de mult apuse, Dorobanțu își amintește cu drag de prietenii apropiați din tinerețea sa, cu care împărtășea cele mai frumoase sentimente și experiențe.
   Din trecerea în revistă a celor mai scumpe amintiri reiese că în grupul lui de prieteni minciuna nu-și avea locul, că vârsta tinereții le conferea un sentiment de invincibilitate și că aceea a fost vremea visurilor mărețe.
  Acum, când sunt împliniți cu toții și viața lor are un rost, Gabriel Dorobanțu nu face decât să-și invite vechii prieteni să închine un pahar în cinstea anilor de aur.

Comenteaza

RSS
Positive SSL