Muzica populara, slagare romanesti, muzica veche straina, retete culinare - e-neatza.ro

Petrica Mitu Stoian - Doamne-n viata-s multumit

Merci de like! Trimite prietenilor tai

URL

Am inregistrat votul tau. Multumim!

Ne pare rau, numai utilizatorii inregistrati pot crea playlist-uri.
URL


Adaugat de E-neatza.ro in Populară
11,408 Vizionari

Publicitate

Descriere

Sunt unii artiști al căror nume este legat de regiunea în care s-au format. Când spui Isverna, Mehedinți, spui petrică Mîțu Stoian. Un artist consacrat, cu o voce și un joc de scenă inconfundabile, îndrăgitul interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a abordat numeroase cântece, în toate genurile populare, de la cântece de veselie, cântece de petrecere, cântece populare cu mesaje amuzante cu mesaj moralizator, la veritabile cântece-testament.

Ne amintim cu toții celebrul cântec My Way, cântat de inegalabilul Frank Sinatra. Chiar dacă cei doi artiști au abordat genuri muzicale diferite, atât Petrică Mîțu Stoian, cât și Frank Sinatra au avut ascendență latină, românească, respectiv italiană.

Cântecul de față, ”Doamne-n viață-s mulțumit” reprezintă cântecul popular-testament al marelui interpret Petrică Mîțu Stoian. Artistul transmite mesajul cu versuri emoționante, cuvinte bine alese. Însăși tonalitatea vocii artistului arată gravitatea mesajului.

Realizatorii videoclipului au ales un cadru specific, drumul spre biserica satului, pe care fiecare român născut la țară îl parcurge, măcar de trei ori în viață: la botez, la nuntă și la înmormântare.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian este prezentat venind de la biserică, fapt care arată că artistul a fost să adreseze o rugă de mulțumire lui Dumnezeu pentru binefacerile acordateîn această viață.

Artistul popular Petrică Mîțu Stoian face, prin cântec o trecere în revistă a realizărilor personale, materiale, spirituale, de dragoste, familiale, de profesie.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian este un artist complet, care își adaptează vocea și jocul de scenă în funcție de genul muzical interpretat.

Comenteaza

RSS
Positive SSL